HTML

aurora

Ez blog mindarról szól ami eszembe jut, megvtatom kedves ismerőseimmel, és még mindig kívácsi vagyok további véleményekre. Gátlástalanul és szubjektíven cenzúráok minden trollt és egyéb állatfajtát.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Üdv

2010.01.19. 20:43 karc77

Üdv és hello mindenkinek aki egy az időegyenes valamely pontján erre a blogra téved. Ne számítson sem magvas gondolatokra, sem hirtelen heurékákra a kedves olvasó. Nem mintha nem terveznék ilyesmit megosztani, de legjobb ha az embert meglepetésként éri az ilyesmi. Az úgy mégiscsak hatásosabb. De bármilyen meghökkentőre is sikeredjen egy-egy írás, a vitára való invitálást ne vegye senki sértegetésre és/vagy személyeskedésre való provokációnak. Az ilyesmit ugyanis rosszul viselem, és ha észreveszem, kidobom. Ha nem, akkor is.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blendin.blog.hu/api/trackback/id/tr661685823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása